Esko To máš odkud? Například Daňo má smlouvu i na příští rok.
Simon hmmm dal jsem si teď čas a trochu víc prozkoumal ten profil a asi máš pravdu🤔 ovšem sympatie k Dynamu z jeho profilu čiší taky😂 každopádně v tom příspěvku nebyl schopen normálně vysvětlit zdroj
Esko a kde by ten Činel asi tak šel😀Do Orlové🙂
dave77 do Krnova😀 za "Džekym"
dave77 bude vytrejdovaný za někoho z Olomouce kvůli špatným výkonům v letošní sezóně
Palmis23 Ten je dobrý, jak mu vypadla ta protéza 😂
Esko Blbost
Esko jako sorry ale Činel tu je nedotknutelný.
dave77 To byl Hrňa taky a byl vyměněny do Olmiku, přestože je rodinou spjatý s šéfem
Pewo to je jedno,Činel tu na 100% zůstává i na další ročníky....
dave77 Smlouvu má i na příští sezónu v Třinci. Ověřoval jsem si to, jestli bude vyměněny, jak píše výše kolega je otázka
Pewo vyměněný určitě nebude...
Trenér Bartovič by s největší pravděpodobností neměl pokračovat v Žilině a měl by přijmout lepší nabídku. Zatím probíhají jednání a nic by nemělo být ještě podepsáno. Info od mého zdroje hokejového agenta.
Pewo
No tak snad na tom nejsme az tak blbe abychom trenera tesili podle toho jak dopadne playoff...
Pewo O tom Bartovičovi jsem tu nedávno psal. Už se něco proslýchá pár dní. Za mě by to bylo dobré.
Kometa se snaží dle předpokladu hodně posílit na příští sezónu. Nedomlel, Leino, Svozil a dalších 4-6 hráčů, z toho 2 dobří že slovenské extraligy
mrkev Nevěřím tomu, že bychom čekali.
S Bartovičem jsme jednali v lednu. Buď padlo rozhodnutí, že ho bereme nebo ne.
Každopádně jsem posledně slyšel, že i Országh by nemusel být ze hry 🤷♂️
APW Tak Vlado by byl bomba.
APW Orságh by byl top, ale moc v to nevěřím. Varianta Bratovič společně se Žabkou by se mi zamlouvala. Uvidíme co z toho nakonec bude.
Bartovič sice nedělá trenéra dlouho, ale s Žilinou skončil 2x čtvrtý po základní části, minulý rok udělali semifinále, asi úplně marný nebude. Ale názor na něho nemám.