Pewo Cedzo měl nabídky i z jiných slovenských týmů. Hodně o něj stáli v Spišské. Ve Slovaně jsou nespokojeni s Marcinkem a Peterkem. Měl by přijít i Pánik, ale tam je to o penězích
APW Pewo Cože? 😁 Važ slova. A nauč se prosím aspoň číst, máš to na ofiko webu https://www.hcslovan.sk/sk/article/zmluvu-do-novej-sezony-ma-vyse-dvadsat-hracov Snažil jsem se tě tady na rozdíl o některých ostatních víceméně ignorovat, ale dám ti jednu radu. Zkus trochu ubrat. Chápu, že chceš být zajímavý, ale sypeš tady spoustu příspěvků, většinou to jsou neověřené nesmysly, které ti je kdokoliv schopen vyvrátit během minuty.
Pewo APW Je tam určitá vazba Havlíčka na Třinec a závazek vděku. Už jsem si zvykl na Hansena a spol. To lidi jsou mi někde.
APW Pewo To, že byl Lukáš Havlíček skautem Ocelářů ví všichni, je to veřejně dohledatelná informace 😵💫
TomTom Mrknu skoro po měsíci co nového, jestli není nějaký drb kdo by mohl ještě přijít a vidím že se hádáte i u přestupu😀 Takže vlastně všechno v pořádku😀
Fric Fric Jsem to nedopsal, bo jsem se uklikl. Ale Daňové, tedy tata se synem, si koupili jehličnany v zahradnictví. Tuž tela, víc neprozradím 😁
Pewo Ten by se hodil do Frýdku a v případě rozsáhlé marodky mohl vypomoct v Áčku. Pozdě. Dave by mohl být spokojený, údajně to chce beka praváka