mrkev Jestli to cviceni s postupnym predstavovanim kadru na pristi sezonu nevyusti v oznameni minimalne jedny mega posily, tak tu mame kandidata na nejdebilnejsi kampan na sockach za poslednich 10 let. Change my mind...
El_Draque mrkev Poslední koho odtajní bude king Růža. Zajímá mě i ta gólmanská dvojka. Já myslel, že podle zdejšího fóra měl mít Mazanec už podepsáno jinde 🤷♂️
Ales_36 mrkev No je to něco, aby zaplnili letní pauzu. Odchody byly oznámeny. Nějak od toho nic nečekám.
APW El_Draque Tak Mazimu končila smlouva a chtěli ho pustit, akorát měl životní sezonu, tak se domluvili na pokračování.
mrkev El_Draque tak uplne nevim jestli tady nekdo tvrdil, ze ma mazi podepsano jinde. Vedelo se, ze mu konci smlouva a chytal jako buh, kdyz prestal, tak se delala sranda, ze uz nekde podepsal. Ale nikdo netrvrdil, ze jisto jiste odchazi 😉
APW Ales_36 No to, že oznámí aktuální podobu kádru neznamená, že pak ještě někdo nepřijde. Navíc musí.
dave77 APW tak to oznámím hned a neděllám kolem toho takové drama,když všichni víme a jkaé hráče jde!A tim že nějaká posila dorazí do začátku sezony si teda vůbec jistý nejsem...
hroudek mrkev Já si všiml, že chytal jako bůh do chvíle, než se oznámila soupiska na olympiádu, pak to šlo lehce dolů. Někdo tu zmiňoval, že hrál o novou smlouvu, a asi to byla pravda, ať už u nás nebo jinde, ale olympiáda tam hrála podstatnou roli.
dave77 hroudek neděj že nevíš,ale dobrá pisnu to tu🙂 Brankáři:Mazanec,Kacetl. Obrana Pyrochta,Průšek,Jank,Byrtus,Koch,Galvas,Marinčin,Musil,Adámek. Útok:Vožuch,Daňo,Hudáček,Kurovský,Roman.Hrehorčák,bratři,Nestrašil,Flynn,Kubiesa,Růžička.
mrkev mrfederer no zatim to vypada na klasickou Cimrmanovskou frustracni kompozici kdy je puvodni faze ocekavani vystridana fazi zklamani. Zase se musi marketerum nechat, ze maj dobrej vkus na kulturu a oceni to predevsim fajnsmekri.
dave77 mrfederer je to divadlo, a ty mi nebudeš říkat co mám dělat a co to můžu psát a co ne!Fakt sem s tebou husy nepásl.To si můžeš vykládat jiným...
mrfederer dave77 kamo myslim to s tebou dobre, uklidni se, at zas neskoncis v chlive. ;-) jak se rozcilujes, tak mas zjevne velky problem porozumet psanemu textu 😃 😃