Hansen1 pošli mi cislo účtu. Poslu zpět. Chovas se jak kokot opakovaně a me ani nikoho jineho to napadani tvoje nebavi cist

Hansen1 Nemáš náhodou nějakou bipolární poruchu? Chvilku si v klidu a pak jak by ti přeplo a…

o 4 měsíce později
o měsíc později

Zablokovat mě bylo opravdu chytré. Teď budete muset čekat na oficiální oznámení, abyste zjistili, co se skutečně chystá. Takže vám nezbývá než být trpěliví! Ano, psal jsem přes ChatGPT, jsem z Polska a moc dobře česky neumím.

Hope this helps! 😄

• Mira na toto odpověděli.

Nowak tak to jo. Hodim te zpet 😀 nejak se mi to nezdalo ten text 😉

Trestná je prázdna .
    Tak som po porade sám so sebou udelil stopku na dva zápasy rozhodcom Cabákovi a Hribíkovi za nesprávne posúdenie hernej situácie v zápase HCO-MB .
    Pán Ujčík dostáva stopku na 3 zápasy .

Palo65 Jmenuje se to trestná lavice, ale je to spíše pro členy fóra co dělají bordel. Tak si tu pak jdou odpočinout

• Nowak na toto odpověděli.

Jj , ale stále to vo mne buble ,tak som sa trochu vyventiloval ... Už to môžeš kľudne zmazať ...

Palo65
          Dovolím si ešte jednu pozn. Trochu nadhľadu mohol p.Ujčik prejaviť voči mladému hráčovi ,ktorý doteraz žiaden likvidačný faul nevyfabrikoval ... ( nehovoriac , že to doslova nič nebolo ) Siki občas nejaká bežná 2 , inak nič ...

Mira Ačkoli se to jmenuje trestná lavice, je to spíše místo pro členy fóra, kteří se neřídí narativem diskuse, který máš ty určovat. Kluci z farmy ve Frýdku-Místku už z toho rodinného prostředí, které se stává poněkud toxickým, dokonce onemocněli. 😀

Odpovědět…

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀