- Upraveno
Ale ty rodinný vazby trener(funkcionář) - hráč v repre jsou prostě vždy divný Pokud to teda není rozdilový hrač. Ale většinou je to průměr a mohlo by jet na to místo klidně 30 jiných borců
Ale ty rodinný vazby trener(funkcionář) - hráč v repre jsou prostě vždy divný Pokud to teda není rozdilový hrač. Ale většinou je to průměr a mohlo by jet na to místo klidně 30 jiných borců
Dobrá ostuda s tím ledem. V poslední době toho u nás přibývá. Ale na mezinárodní zápas se dobře nepřipravit, hmmm..
Jinak Švajc dobře nad Finskem...
Kritik Ve Finsku to taky asi podcenili co???? https://www.idnes.cz/hokej/reprezentace/cesko-nemecko-priprava-zeny-zruseno-vypadek-proudu.A221110_184659_reprezentace_ten
Hansen1 je to tvůj názor, já to vidím jinak, ale nikomu nenadavam. Toto je fórum, ať každý píše své názory, ale respektuje ostatní. Nikdy nemůžeš vědět že ten druhý je třeba trenér, masér, lékař nebo dokonce majitel klubu. Já respektuji tebe a ostatní a ty dělej to stejné. Sprostá slova vynech.
Ten led se kompletně před EHT předělával kvůli reklamám, takže bych to viděl na problém ledařů
Jak to psal Zkojek, led byl zcela nově udělaný před zápasem nároďáku. Nové reklamy. Vina jde jednoznačné za ledařem.
Za mě klasická trojkombinace se kterou ani ten nejlepší ledař na světě nemůže nic udělat - porušení konstatní teploty v hale kvůli většímu počtu diváků, porušení prostupnosti promrzání kvůli nově instalovaným reklamám a malá teplota vody, protože by bylo moc drahé ohřívat ji pro ledaře na větší teplotu (horká voda se totiž mění na led lépe a rychleji než studená)