Jinak Švajc dobře nad Finskem... 👍

Hansen1 mít vše v naprostém top stavu a mrazit na 100% když už je tu mezinárodní zápas. Ale evidentně mrazení nejelo na 100% . Pokud jen jedeš udržování ledu a něco se vy.ere tak potom na honem to nedomrazis. To nemám ze svojí hlavy ale od ledaře .

Kritik Ty jsi opravdový pedant. Myslím že by si byl lepší ledař než moderátor.... Od začátku sezony nemají problém až teď takže smůla???? To se stane všude ne? Od PC je to lehké kritizovat co?

Hansen1 výpadek proudu a chlalezeni v udržovací módu je fakt rozdíl.

Kritik takže za to můžou ledaři že se jim odloupl kus ledu? Jak by si ty udělal to aby se to nestalo?

Hansen1 jak se může odloupnout kus, opravdu Kus ledu když je vše v 100% stavu?

Hansen1 Nezlob se na mě ale ty si strašný chytrolýn který všecchno ví . Asi proto si dostal funkci tady 😅😂

Hansen1 no coment, už odpovidaš sám sobě. Klidně si řekni o funkci moderatora když toho víš ještě víc než jiní, a ještě ti o to jde. Víc už na to nemíním odpovídat.

Kritik jsem jenom fanda, nezlob se píšeeš pičoviny.... 😛

Hansen1 je to tvůj názor, já to vidím jinak, ale nikomu nenadavam. Toto je fórum, ať každý píše své názory, ale respektuje ostatní. Nikdy nemůžeš vědět že ten druhý je třeba trenér, masér, lékař nebo dokonce majitel klubu. Já respektuji tebe a ostatní a ty dělej to stejné. Sprostá slova vynech.

Ten led se kompletně před EHT předělával kvůli reklamám, takže bych to viděl na problém ledařů

Jak to psal Zkojek, led byl zcela nově udělaný před zápasem nároďáku. Nové reklamy. Vina jde jednoznačné za ledařem.

• [smazaný]

• Upraveno

Za mě klasická trojkombinace se kterou ani ten nejlepší ledař na světě nemůže nic udělat - porušení konstatní teploty v hale kvůli většímu počtu diváků, porušení prostupnosti promrzání kvůli nově instalovaným reklamám a malá teplota vody, protože by bylo moc drahé ohřívat ji pro ledaře na větší teplotu (horká voda se totiž mění na led lépe a rychleji než studená)

Aby byl led kvalitní, je třeba nanést více než 10 různých ledových vrstev. U každé se čeká, až zamrzne na správnou teplotu, proto se celý proces několikrát opakuje. Z časových důvodu, kvůli reklamám možná dali jen 5 vrstev a proto se stalo co se stalo.

Pěkně to nasázeli kluci Finům 💪👍

• [smazaný]

Hansen1 Já repre už nesleduji. Postupně jsme se vzdali pojetí našeho hokeje, následně jsme se vzdali orlic na dresech a nakonec to trénuje někdo z Finska. Naprosto dokonalá ukázka jak se naše národní identita rozpouští v EU jako kostka cukru.

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀