Jinak Švajc dobře nad Finskem...
Reprezentace
Kritik Ve Finsku to taky asi podcenili co???? https://www.idnes.cz/hokej/reprezentace/cesko-nemecko-priprava-zeny-zruseno-vypadek-proudu.A221110_184659_reprezentace_ten
- Upraveno
Hansen1 je to tvůj názor, já to vidím jinak, ale nikomu nenadavam. Toto je fórum, ať každý píše své názory, ale respektuje ostatní. Nikdy nemůžeš vědět že ten druhý je třeba trenér, masér, lékař nebo dokonce majitel klubu. Já respektuji tebe a ostatní a ty dělej to stejné. Sprostá slova vynech.
- Upraveno
Ten led se kompletně před EHT předělával kvůli reklamám, takže bych to viděl na problém ledařů
Jak to psal Zkojek, led byl zcela nově udělaný před zápasem nároďáku. Nové reklamy. Vina jde jednoznačné za ledařem.
[smazaný]
- Upraveno
Za mě klasická trojkombinace se kterou ani ten nejlepší ledař na světě nemůže nic udělat - porušení konstatní teploty v hale kvůli většímu počtu diváků, porušení prostupnosti promrzání kvůli nově instalovaným reklamám a malá teplota vody, protože by bylo moc drahé ohřívat ji pro ledaře na větší teplotu (horká voda se totiž mění na led lépe a rychleji než studená)
Aby byl led kvalitní, je třeba nanést více než 10 různých ledových vrstev. U každé se čeká, až zamrzne na správnou teplotu, proto se celý proces několikrát opakuje. Z časových důvodu, kvůli reklamám možná dali jen 5 vrstev a proto se stalo co se stalo.
- Upraveno
Pěkně to nasázeli kluci Finům
[smazaný]
Hansen1 Já repre už nesleduji. Postupně jsme se vzdali pojetí našeho hokeje, následně jsme se vzdali orlic na dresech a nakonec to trénuje někdo z Finska. Naprosto dokonalá ukázka jak se naše národní identita rozpouští v EU jako kostka cukru.