APW diky. Zajimave je, ze jeden z nasich nejvice potentnich utocniku ma nejnizsi ice time. A kdyz clovek vidi Vranovych 30 procent na buly tak asi bude lepsi ho nedavat... preci jen po zraneni ruky play offove bule nebude zadna lambada

Spaleny Havranovi nevysla jen 2 trenina tam ma 0/4 na bully. Hodne zalezi kdo byl proti nemu - ktera petka strida na souperovu petku - to je vec trenera a situace.

Ale spis v te druhe tretine me prekvapil vysoky prumerny cas stridani u vsech.

Rozumíte, prosím vás, někdo pojmu xG - očekávané góly?
    To jako každé můžstvo (nebo dokonce hráč) má nějakou pravděpodobnostní konstantu, že z X střel dá Y gólů? Jestli ano tenhle údaj by mě zajímal.

Jestli to dobře chápu tak tohle je graf střel a gólů. Proč je to graf xG?

Rys-z-Ard tohle je předpověď kolik gólů a kdy, ten který team dá. A dokonce tam je logem vyznačen kdy padl skutečný gól.

dablazek

dablazek předpověď? Takže něco jako horoskop (=vycucané z prstu)?
        A já doufal, že to má nějaký základ (zdrojová data) a výpočet. Tohle mě na tom zajímá. Statistika je nejen o prezentaci výsledku, ale i procesu jak se k němu došlo.

APW
          Nevíš proč přestal hrát? Viděl jsem jak v 2 třetině přijel na stridacku, prasknul hokejkou o mantinel a od té doby nebyl na ledě.

• APW na toto odpověděli.

Ales_36 Nevím 🙂

Dle drbů, co mám, si s Motákem nepadli do oka.

APW
              Tak jeho ice-time by tomu odpovídal, a je už to delší dobu co to tak má.

APW s Motakem si nepadlo do oka 99% všech kolem třineckého hokeje

• APW na toto odpověděli.

Fredy
                Je tady vlákno kde vůbec nemusíš lozit a prudit.

Fredy tyhle statistiky jsou vysvětlené relativně dobře - 50000 možných simulaci a z výsledků vypočítána pravděpodobnost.

Škoda jen, že nevíme jak vznikly ty simulace. Tam je možná to cucáním z prstu.
                Všimli jste si v kolika zápasech základní části jsme podle nich byli favority? A v kolika byste to reálně viděli vy? Takový rozdíl nebyl ani za VV. Mám pocit, že velká váha je tam přisuzována titulům, rozpočtu...

Fredy Proto jsem vytvořil samostatné vlákno, abys to nemusel číst 🙂

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀